joi, 2 iunie 2016

Cazare pe 1 Noapte in Predeal

Oricine isi doreste sa isi permita sa petreaca o vacanta la munte in fiecare iarna, insa majoritatea concediilor sunt acordate in perioada Craciunului si Revelionului, cand preturile sunt foarte ridicate, iar locurile sunt rezervate cu cateva luni inainte. Insa un competitor tot mai important al hotelurilor si pensiunilor din statiuni si marile orase, o reprezinta inchirierea unui apartament sau a unei case in regim hotelier.

De ce sa inchiriez un apartament in regim hotelier?
In primul rand datorita faptului ca preturile sunt mai mici decat cele pentru o camera de hotel. In al doilea rand, in functie de numarul camerelor, pot fi gazduite mai multe persoane, iar cu cat sunt mai multi oaspeti, cu atat pretul este mai mic.

Mai mult spatiu  


O camera obisnuita de hotel, pentru doua persoane are o suprafata medie de 13 metri patrati, iar acest spatiu ingramadit cu siguranta ca reprezinta o problema pentru oricine. In schimb, apartamentele ce pot fi inchiriate in regim hotelier au fost gandite sa ofere confortul propriei locuinte, astfel ca au minim 30 de metri patrati pentru un apartament cu o camera si pot depasi 100 de metri patrati compartimentati in 4 camere. Asadar, 4 camere pot acomoda 8 persoane in cele mai bune conditii, iar daca grupul este mai mare, oricand se poate gasi o casa de inchiriat in acelasi sistem.

Mai multe avantaje


Oricine cauta cazare ieftina in Predeal, cu siguranta ca acum are solutia cea mai buna, iar atunci cand deja toate hotelurile si pensiunile au camerele pline, intotdeauna mai exista un apartament disponibil ce poate fi inchiriat. In plus, acestea dispun de conditii foarte bune, baie si bucatarii bine dotate, aer conditionat, internet wireless, locuri de parcare, fara taxe ascunse, iar cele mai multe accepta chiar si gazduirea animalelor de companie, motiv pentru care micii prieteni nu mai trebuie lasati acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu