luni, 23 ianuarie 2017

Ai nevoie de o firma de curatenie in imobile?



Acum este mult mai usor sa se asigure curatenia in orice imobil, fie ca acesta este destinat sectorului public, fie privat, iar clientii se pot bucura de o serie foarte importanta de avantaje. Totul incepe prin faptul ca se elimina responsabilitatea de a avea un angajat pentru care trebuie sa se plateasca nu numai un salariu, ci si toate taxele si impozitele aferente. In schimb, ar fi mult mai usor sa se achite doar plata necesara pentru acest serviciu, asigurat de o firma curatenie in imobile, facandu-se economii importante luna de luna.



Servicii complete

Mai mult, si munca acestora este mai eficienta, obtinandu-se rezultate mai bune, intrucat sunt folosite echipamentele necesare in acest sens. Asadar, in functie de tipul de pachet ales, sunt avute in vedere absolut toate elementele dintr-o cladire, incepand de la stergerea de praf din birouri, a meselor, scaunelor, pervazelor, tocurilor usilor, prizelor, aspirarea podelei, spalarea ferestrelor, pana la asigurarea curateniei pe scari, a balustradelor, a cutiilor postale si nu numai. Cu alte cuvinte, este mai avantajos din toate punctele de vedere, pentru ca aceasta curatenie este asigurata zilnic si nu doar anumite zile ale saptamani, asa cum este adesea situatia in cazul unui angajat.

 
La cine apelez?

In plus, nu mai intervine nici problema zilelor libere ale angajatilor sau a concediilor, perioade in care trebuie sa se gaseasca un inlocuitor. Pentru cei din Bucuresti ce cauta o firma curatenie in imobile, trebuie sa stie ca pot apela la Pro Constructo, intrucat compania este una cu adevarat profesionista, cu o echipa bine pregatita si care asigura cele mai bune servicii. Nu in ultimul rand, aceste servicii se pot personaliza in functie de propriile necesati, astfel incat sa fie mai usor si mai confortabil pentru orice client, dar bineinteles si pentru a beneficia de tarife accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu