joi, 28 septembrie 2017

Instalatiile gpl pastreaza performanta motoarelor

Orice sofer urmareste sa economiseasca cat mai mult la fiecare drum parcurs in contextul in care pretul carburantilor se afla intr-o continua crestere si a fost introdusa recent si o noua acciza. Multi se orienteaza catre autoturisme cu motoare Diesel, care consuma mai putin decat cele pe benzina, insa nu este luat in calcul faptul ca intretinerea e mai costisitoare, motiv pentru care in viitor se poate ajunge la aceleasi sume. In schimb, oricine poate alege instalatii GPL performante intrucat acestea sunt cele mai eficiente.

Drumuri mai ieftine

Pretul mediu al unui astfel de sistem este de circa 500 de euro, iar suma se amortizeaza in functie de distanta parcursa de fiecare sofer, de cele mai multe ori in aproximativ 12 luni. In schimb, dupa aceasta data economiile de 40% vor fi resimtite direct in buzunarul soferilor, astfel ca orice drum va fi mult mai accesibil din punct de vedere financiar.

Performante

In plus, o instalatie GPL prelungeste durata de viata a motorului cu pana la 2 ani, intrucat gazul petrolier lichefiat e un carburant mai pur decat benzina sau motorina si nu intervin substante nocive care sa se depuna pe componente. Singurul minus poate fi considerat faptul ca scade puterea motorului cu circa 2%, insa aceasta cifra nici nu este sesizata de majoritatea soferilor.

Securitate


In schimb, este esential ca aceste instalatii GPL performante sa fie montate doar in service-uri acreditate RAR, pentru ca doar pe aceasta cale clientii se bucura nu numai de o experienta profesionista, ci si de siguranta. In plus, rezervoarele disponibile in ziua de azi sunt mult mai compacte si ocupa mai putin spatiu, motiv pentru care vor putea inlocui cu succes roata de rezerva din portbagaj, totul pentru ca orice vacanta sa fie mai comoda ca niciodata si bagajele sa nu fie ticsite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu